Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Serată de suflet la Kasandruta. Vin, muzică live şi reduceri de până la 50% la colecția de vară

Serată de suflet la Kasandruta. Vin, muzică live şi reduceri de până la 50% la colecția de vară imprimare

25.06.2018  

Kasandruta vă invită sâmbătă, 30 iunie 2018, între orele 16:00 și 20:00 la o serată de suflet, pe pragul Kasandrei! Însă de această dată, la o căsuță nouă, mult mai luminoasă și mai spațioasă.

Organizatorii vă asteptă să savuraţi momente unice, cu un pahar de vin bun de la Castel Mimi și muzică live cu Diana Decuseara.

Avem și o colecție nouă de rochii pe care o veți vedea in premieră, precum și o tombolă cu cadouri unice.

Surprizele vor continua cu reduceri de până la 50% la colecția de vară (rochii, poșete, pălării, accesorii) și doar în această seară vor fi prețuri speciale la rochiile din colecția nouă!

Notați adresa nouă: 
str. Vasile Alecsandri 111/7 
Vă aștept să continuăm tradiția de a face poze pe prag la Kasandruta

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.