Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  RoofOffline Urban, ediția a II-a. Pe 5 iulie ne dăm întâlnire la înălţime, pe acoperișul AGORA

RoofOffline Urban, ediția a II-a. Pe 5 iulie ne dăm întâlnire la înălţime, pe acoperișul AGORA imprimare

25.06.2018  

Capitala fierbe, la propriu și la figurat. Noi însă rămânem optimiști că lucrurile se pot schimba în bine. Tocmai de aceea, ne-am propus să ieșim din online și să abordăm de la înălțime trei oportunități de transformare a Chișinăului într-un oraș ecologic, artistic și îndrăgit de turiști.

Cei interesaţi sunt invitaţi la #ROOFOFFLINE2018!

A doua ediție este planificată pentru 5 iulie și se va ține tot acolo - pe acoperișul AGORA, cu priveliști extraordinare și orizonturile Chișinăului de seară.

De această data vom discuta despre importanța și beneficiile parteneriatelor urbane. Vom aborda câteva dintre problemele Capitalei, pe care le vrem transformate în oportunități minunate de dezvoltare. Chișinăul îl vrem un oraș turistic, cu stropi de culoare pe străzi și deșeuri reciclate.

Acestea sunt temele ce le vom discuta pe 5 iulie pe acoperiș. Vom încerca împreună să găsim soluții. Soluții pentru comunitate, soluții pentru municipalitate, dar și soluții pentru business. Pentru că toate trebuie să fie într-un parteneriat urban armonios.

Veniți să socializăm, să împărtășim experiențe și cunoștințe!

Partener general: Kaufland Romania
Pentru a participa la eveniment este nevoie doar să completați acest formular: https://goo.gl/forms/4vF30nozAlWlvG1b2 

IMPORTANT

Organizatorii vă atenţionează să veniți FĂRĂ tocuri pentru a petrece confortabil timpul.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.