Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Stagii de practică oferite de Asociația Studenților în Drept, USM. Grăbeşte-te, mai ai doar două zile la dispoziţie

Stagii de practică oferite de Asociația Studenților în Drept, USM. Grăbeşte-te, mai ai doar două zile la dispoziţie imprimare

25.06.2018  

Rezultatele se cunosc prin muncă, iar munca presupune o dezvoltare si evoluție zilnică a creierului uman. Simbioza teoriei și practicii este inevitabil rețeta potrivită pentru a deveni un jurist desăvârșit.

Asociația Studenților în Drept vine din nou cu o #oportunitate pentru studenții din cadrul Facultății de Drept, USM într-o perioadă în care găsirea unui loc de practică de calitate a devenit una din cele mai frecvente probleme în viaţa cotidiană a studentului. 
Aşadar, dacă eşti student la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Stat şi eşti în căutare de experienţă profesională conexă mai multor ramuri de drept, acceptă propunerea oferită de Asociaţia Studenţilor în Drept, USM, care vine să împartă cele mai bune locuri în care poți acumula cea mai frumoasă experiență. 

Scopul acestui proiect este acela de a oferi posibilitate studenților să se familiarizeze cu specificul instituției și tipul de activitate.

Alege-ți instituția din lista propusă și fii TU cel care-și va consolida cunoștințele teoretice în practică în perioada 02.07-15.07.2018.

Pentru prima etapă a concursului, completează formularul în perioada 20-27 iunie :
https://docs.google.com/forms/d/1DHpPSr6TJO3wes9Cn3B13Bg-GsW0hK7XNt7ASLZtDHk/edit 

*Persoanele selectate pentru Etapa II. Interviu, vor fi notificate printr-un e-mail. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.