Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru instruirea femeilor în cadrul proiectului ”Women 4 Leadership”

Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru instruirea femeilor în cadrul proiectului ”Women 4 Leadership” imprimare

01.08.2018  

Asociația Obștească “Institutum Virtutes Civilis” anunță concurs pentru selectarea companiei care va presta servicii de cazare, alimentare și locație pentru desfășurarea celei de-a doua sesiuni de instruire în cadrul Programului ”Women 4 Leadership” în perioada 17august-19 august 2018 în or. Chișinău.

Cea de-a doua sesiune de instruire în cadrul Programului ”Women 4 Leadership”, caare va avea loc în perioada 17august-19 august 2018, în or. Chișinău, 

va fi organizată în parteneriat cu IP CRAION Contact-Cahul și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și Guvernul Suediei.

 Scopul concursului:

 Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și sală de instruire în or.Chișinău.

 

Activitatea

Perioada

Numărul de participanți

Atelier 1

17 august

40 persoane

Atelier 2

18 august

40 persoane

Atelier 3

19 august

40 persoane

 Sarcina tehnică:

Compania selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară):

Calculele detaliate:

Tipul serviciului

Preț per unitate

Preț total

Cazare 2 nopți cu mic dejun, (10 camere duble pentru 20 participanți )

 

 

Alimentare prânz (3 zile pentru 40 persoane)

 

 

Alimentare cina (2 zile pentru 35 persoane)

 

 

Pauza de cafea (5 pauze a cîte 45 persoane)

 

 

Arenda sala de ședință cu capacitatea de 40 pers. (2 zile, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc)

 

 

Arenda sala de ședință cu capacitatea 25 persoane (o zi, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc))

 

 

   
 

 

 

 

Rezultate așteptate:

Compania selectată va presta serviciile specificate în perioada 17 august – 19 august, respectînd obligațiunile contractuale.

Aranjamente instituționale:

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu persoana delegată din partea Asociației pentru rezolvarea situațiilor de orice gen și aprobarea tuturor aranjamentelor logistice.

 Criterii de selecție

- spațiu suficient pentru organizarea instruirilor pentru 40 de participanți;

- oferta de preț (unde se va tine cont de raportul preț - calitate);

- experiență în domeniu.

Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu oferta financiară care va include prețuri per unitate, costul total.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 6 august 2018, ora 18:00.

Ofertele se vor transmite la adresa de e-mail: ivc.moldova@gmail.com cu

subiectul – „Concurs servicii de cazare, alimentare si locație – instruire Programul” Women 4 Leadershep” 17 august- 19 august.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la numerele de tel: 022 27 25 00 / 079250184 persoana de contact – Rodica Jardan sau 079403288 - Alina Bulgac.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.