Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru instruirea femeilor în cadrul Proiectului „Women 4 Leadership”

Anunț pentru selectarea unei Companii pentru servicii de cazare, alimentare și locație pentru instruirea femeilor în cadrul Proiectului „Women 4 Leadership” imprimare

28.09.2018  

Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis” şi IP CRAION Contact-Cahul anunță concurs pentru selectarea companiei care va presta servicii de cazare, alimentare și locație pentru sesiuni de instruire în cadrul Programului „Women 4 Leadership” în perioada noiembrie 2018-iulie 2019. Aceste instruiri vor fi organizate în parteneriat de „Institutum Virtutes Civilis”, IP CRAION Contact-Cahul și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) în Moldova și Guvernul Suediei.

Scopul concursului pentru selectarea companiei care va presta servicii de cazare, alimentare și locație sesiuni de instruire în cadrul Programului „Women 4 Leadership" în perioada noiembrie 2018-iulie 2019 este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și sală de instruire.

 Sarcina tehnică:

Compania selectată va trebui să ofere următoarele servicii conform tabelului (rugăm să folosiți acest tabel pentru propunerea financiară):

Calculele detaliate:

Tipul serviciului

Preț per unitate

Preț total

Cazare 2 nopți cu mic dejun, (13 camere duble pentru 25 de participanți )

 

 

Alimentare prânz (2,5 zile pentru 25 de persoane)

 

 

Alimentare cină (2 zile pentru 25 de persoane)

 

 

Pauză de cafea (5 pauze a câte 30 de persoane)

 

 

Arenda sală de ședință cu capacitatea de la 30-50 de persoane (2,5 zile, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc.)

 

 

Arenda sală de ședință cu capacitatea 15-20 de persoane (o zi, inclusiv apă, flip chart, proiector, microfon, etc.)

 

 

Rezultate așteptate:

Compania selectată va presta serviciile specificate în perioada noiembrie 2018-iulie 2019, respectând obligațiunile contractuale.

 Aranjamente instituționale:

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu persoana delegată din partea Asociației pentru coordonarea modificărilor logistice care pot apărea în procesul de prestare a serviciilor.

Criterii de selecție

- spațiu suficient pentru organizarea instruirilor pentru 25 de participanți;

- oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț - calitate);

- experiență în domeniu.

Pentru ca ofertele să fie examinate, acestea vor include în mod obligatoriu oferta financiară care va cuprinde prețurile per unitate, costul total.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 20 octombrie 2018, ora 18:00.

Ofertele se vor transmite la adresele de e-mail: ivc.moldova@gmail.com şi contact_cahul@yahoo.com cu subiectul - „Concurs servicii de cazare, alimentare si locație - instruire Programul „Women 4 Leadership", noiembrie 2018-iulie 2019.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la numerele de tel: 022 27 25 00 / 079403288 - Alina Bulgac sau 079250184 - Rodica Jardan; tel.: +373 22 272500 şi 0299.84842.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.