Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Voluntariatul – ca stil de viaţă al unei echipe bancare | Mobiasbancă - Groupe Société Générale

Voluntariatul – ca stil de viaţă al unei echipe bancare | Mobiasbancă - Groupe Société Générale imprimare

04.10.2018  

În Săptămâna Naţională a Voluntariatului, angajaţii Mobiasbancă - Groupe Société Générale îşi reafirmă coeziunea pentru valorile care au devenit pe parcursul anilor cartea de vizită a colectivului – spirit de echipă, responsabilitate, inovaţie, angajament, imprimate şi în zecile de proiecte sociale implementate.

Astfel, dacă vă gândiţi că viaţa în bancă este plicticoasă, constituită din rapoarte financiare, statistici, coduri şi proceduri bancare, multitudinea oportunităţilor de participare în activităţi de voluntariat s-ar putea să vă schimbe viziunea despre entuziasmul caracteristic echipei Mobiasbancă - Groupe Société Générale.

Ne implicăm în viaţa comunităţii şi a societăţii, cu încrederea că împreună putem face mai multe: 

- susţinem sănătatea, renovând săli în spitale municipale, donând periodic sânge, dăruind zâmbete etc. 

- împărtăşim spiritul caritabil, alergând pentru cauze nobile de colectare de fonduri, pedalând pe biciclete, confecţionând şi adunând fonduri la târguri caritabile sau sensibilizând comunitatea.

- motivăm adoptarea stilului activ, sănătos de viaţă şi de alimentaţie, încurajându-ne colegii, clienții să ia putere de la mere, participând la maratoane, la meciurile de fotbal, de rugby sau la masa de tenis.
- inspirăm prin lecturarea cărţilor de calitate, audiind muzică selectă, transformându-ne periodic sediile în galerii de artă, susţinându-ne, astfel, oamenii de artă autohtoni.

Reuşim împreună să trăim atâtea bucurii şi emoţii ale succesului, încât în Săptămâna Naţională a Voluntariatului ne-am dori să ne urmați exemplul, angajându-ne să facem fapte bune pentru comunitate!

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.