Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Premiera cărții „VINIL COLLECTION” de Igor Guzun: 4 octombrie 2018

Premiera cărții „VINIL COLLECTION” de Igor Guzun: 4 octombrie 2018 imprimare

04.10.2018  

Muzeul Național de Artă al Moldovei găzduiește astăzi premiera cărții „VINIL COLLECTION” de Igor Guzun, care apare cu sprijinul BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S. A.

PREMIERA CĂRȚII „VINIL COLLECTION” DE IGOR GUZUN

Când: 4 octombrie 2018, Ora: 17:00

Unde: Muzeul Național de Artă al Moldovei, sala de conferințe, mansarda – str. 31 august 1989, nr. 115, Chișinău

Cartea „VINIL COLLECTION” de Igor Guzun apare cu sprijinul al BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S. A.

Vinul serii: „Castel Mimi”

Cartea „VINIL COLLECTION”, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile - iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație, țara pe care, decât s-o hulim sau s-o slăvim, mai bine s-o măturăm și s-o facem mai bună și mai frumoasă. Sunt valori umane și culturale pe care le împărtășesc persoanele și companiile responsabile.

Atunci când ne amintim de toate aceste obiecte și stări, ca de o colecție veche de discuri de vinil, avem șanse să progresăm ca oameni. Acesta este mesajul cărții „VINIL COLLECTION”, care este în această regie o ediție revăzută și completată cu texte noi a versiunii din 2015, care continuă să se bucure de succes printre noi și noi cititori dar deja stocurile sunt epuizate.

* * *

FRAGMENT DIN CARTE

Ții minte emoția aceea din copilărie, când intrai pe ger în casă, iar acolo era deja pomul de Crăciun împodobit...

Așa e și acum când intru în casă, iar tu ești acolo. Imediat se face cald.

Asta e dragostea. Când știi că totul va fi bine.

Și încrederea aceasta nu te părăsește niciodată.

Igor Guzun | VINIL COLLECTION

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.