Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  „Noaptea cărților deschise” – beneficiază de cărți la jumătate de preț

„Noaptea cărților deschise” – beneficiază de cărți la jumătate de preț imprimare

04.03.2019  

Editura Cartier împlinește 24 de ani, iar cu această ocazie, joi, 7 martie curent, în librăriile Cartier va avea loc „Noaptea cărților deschise”.

Prin prezentul eveniment, aflat deja la ediția a X-a, editura va vinde cărțile Cartier la jumătate de preț, iar pentru ca toți cititorii înrăiți la sigur să reușească să beneficieze de această ofertă, librăriile anunță că vor avea un program prelungit: 09:00 - 23:30. 

În aceeași zi, începând cu ora 18:15, va avea loc decernarea Premiilor „Omul de cuvând 2019”. Persoanele nominalizate pentru acest premiu sunt: 
Alexandru Corduneanu, scriitor
Victoria Cușnir, jurnalistă radio
Lidia Popodneac, jurnalistă TV
Vasile Romanciuc, poet
Tudor Zbârnea, pictor.

Cărțile se vor vinde în limita stocului disponibil.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.