Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  „Media Conectează Tinerii”. Peste 150 de tineri din toate regiunile R. Moldova vor sta de vorbă cu specialiști media și jurnaliști

„Media Conectează Tinerii”. Peste 150 de tineri din toate regiunile R. Moldova vor sta de vorbă cu specialiști media și jurnaliști imprimare

11.07.2019  

Peste 150 de tineri din toate regiunile R. Moldova vor sta de vorbă cu specialiști media și jurnaliști, vor descoperi educația media, vor discuta despre manipulare și știri false, în cadrul evenimentului „Media conectează tinerii”, care se desfășoară vineri, 12 iulie, de la ora 10:00, la Tekwill (str. Studenților 9/11).

 

Conectăm media și tinerii, astfel încât oamenii din  media sau influencerii să înțeleagă rolul tinerilor în societate, să-i promoveze și să-i inspire pentru a deveni cetățeni activi. 

Evenimentul mai are scopul de a promova participarea tinerilor prin intermediul instrumentelor media și de a atrage atenția acestora asupra riscului dezinformării, manipulării și importanței educației media. 

La „Media conectează tinerii” vor participa circa 15 instituții media și organizații de media, influenceri, pedagogi, bibliotecari, reprezentanți ai societății civile.

Locul - Tekwill, str. Studenților 9/11, Chișinău.

Ora – 10:00.

 

 „Media conectează tinerii” este continuarea școlii de vară de educație media Multimedia Conector pentru Tineri, organizată în perioada 9-11 iulie, la care 50 de tineri au aflat despre educație media, jurnalism mobil, știri false și participare.

Evenimentele sunt organizate de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea Uniunii Europene și se încadrează în proiectul „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”.

VERONICA BOBOC

director  AO Centrul Media pentru Tineri

tel.: 079955433

fax: 732452

http://voceatinerilor.md/

skype: veronica.odoras

facebook:veronica chicu-boboc

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.