Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Campanie de Promovare și Dezvoltare a Filantropiei

Campanie de Promovare și Dezvoltare a Filantropiei imprimare

12.08.2019  

Platforma pentru Dezvoltarea și Promovarea Filantropiei din Republica Moldova îndeamnă toate ONG-urile interesate, să se alăture Campaniei de promovare și dezvoltare a filantropiei, la nivel național.

 

Stimați colegi reprezentanți ai societății civile, prin acest apel la acțiune, ne propunem împreună să consolidăm și să dezvoltăm filantropia, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Pentru un impact crescut și zonă mai largă de acțiune, vă invităm să participați la seria evenimentelor preconizate de către Platformă.  

Astfel, se prevede organizarea a patru sesiuni regionale de informare a reprezentanților OSC-urilor și a business-ului local privind promovare și dezvoltarea filantropiei în RM, ce vor avea loc în regiunile de Nord, Centru și Sud a țării:

1.       CAHUL, 13.08.2019

2.       BĂLȚI, 16.08.2019

3.       CHIȘINĂU, 20.08.2019

4.       COMRAT, septembrie 2019

Vă rugăm să confirmați participarea la următoarea adresă electronică: lporumb@contact.md sau alina.jerechi@contact.md , telefon de contact: 022 233 946, persoane contact Liliana Porumb sau Alina Jereghi.

Sunteți bineveniți să deveniți membru ai Platformei și să vă informați în legătură cu desfășurarea activității Platformei, accesând link-ul paginii de facebook https://www.facebook.com/filantropie.md/

Contăm pe sprijinul vostru, Vă mulțumim anticipat.

Activitățile Platformei sunt organizate în parteneriat cu ECNL  și cu suportul financiar al Guvernului Danemarcei.

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.