Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Lansarea albumului „Fata cu cobza – Folclor”

Lansarea albumului „Fata cu cobza – Folclor” imprimare

10.10.2019  

Stela Botez lansează cântecul folcloric și videoclipul „De-ar fi badea-n deal la cruce” care face din proiectul Fata cu cobza.

Cântecul este folcloric, ceea ce înseamnă că nu are autori de text și melodie, iar acompaniamentul la cobză este trecut prin prisma stilului de interpretare reprezentativ Fetei cu cobza. „De-ar fi badea-n deal la cruce” este cântecul de dragoste ce se regăsește pe albumul proaspăt lansat „Fata cu cobza – Folclor”.

Videoclipul realizat de Vladimir Dogoter la Orheiul Vechi, vrea să transmită trăirile desprinse dintre versurile populare. S-a filmat la răsărit de soare, atunci când lumina este mai caldă, când totul abia începe și când gândurile sunt cele mai curate și mai sincere, precum este povestea cântecului. Eroina videoclipului este însăși  Fata cu cobza, pentru că Stela Botez își dorește să ajungă cât mai personal la inimile ascultătorilor și iubitorilor de folclor.

Alte detalii despre noua producție muzicală și fotografii reprezentative, se găsesc pe blog sau canalul de YouTube.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.