Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Târgul Național al inițiativelor locale în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere"

Târgul Național al inițiativelor locale în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere" imprimare

06.11.2019  

În data de 7-8 noiembrie 2019, Fundația Est-Europeană organizează Târgul Național al inițiativelor locale în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere". La Târgul Național vor fi prezenți reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale de pe ambele maluri ale Nistrului, oaspeți din partea organizațiilor internaționale și ai ambasadelor din Republica Moldova, precum și reprezentanții mass-media.

 

Proiectul „Construim punți, depășim bariere - construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului" este implementat în perioada 2017-2019 de către Fundația Est-Europeană, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia. Scopul proiectului este de a promova parteneriate durabile și de a crește capacitățile actorilor societății civile prin crearea unor platforme comune de cooperare și prin implementarea proiectelor tematice de pe ambele maluri ale Nistrului.

Târgul va oferi oportunitatea de a împărtăși experiența reprezentanților în proiect și de a discuta modelele de cooperare între actorii societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului în domenii precum: dezvoltarea comunității, prestarea serviciilor sociale, protecția consumatorilor, implicarea tinerilor, antreprenoriatului social și respectarea drepturilor omului. În cadrul târgului, participanții vor avea posibilitatea să cunoască despre toate inițiativele locale, sprijinite în cadrul proiectului și va include o serie de prezentări, ateliere de lucru și dezbateri.

Târgul Național al inițiativelor locale va avea loc două zile, (7-8 noiembrie) în Chișinău, Hotelul VisPas, situat pe strada Alexandru Lăpușneanu 26, Sala Diamond, începând cu ora 09:00.

Evenimentul este realizat de Fundația Est-Europeană,  cu suportul financiar al Uniunii Europene și Suediei în cadrul Proiectului „Construim punți, depășim bariere – construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului”.

 

Persoană de contact: Carolina Blajin, Coordonator Programe / Comunicare

Tel: 060 15 42 24; e-mail: carolina.blajin@eef.md

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.