Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Târgul de Crăciun revine la Chișinău: Numeroase atracții îi așteaptă pe vizitatori în inima capitalei

Târgul de Crăciun revine la Chișinău: Numeroase atracții îi așteaptă pe vizitatori în inima capitalei imprimare

19.12.2019  

În perioada sărbătorilor de iarnă, Târgul de Crăciun revine în inima Chișinăului cu atmosfera sa de poveste. În acest an vizitatorii se vor putea reuni „Acasă de Crăciun” în perioada 21 decembrie 2019 – 10 ianuarie 2020, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul capitalei.

 

Tradiționalul târg va fi inaugurat sâmbătă, la ora 18.00, cu un concert extraordinar susținut de Orchestra „Lăutarii” și Alex Calancea Band. Pe parcursul celor 3 săptămâni, în cadrul târgului se vor desfășura concerte în toate zilele de weekend, de Crăciun și de Revelion. Printre artiștii care vor încânta vizitatorii se numără Valy Boghean, SunStroke Project, Nelly Ciobanu, Katharsis, Anișoara Puică și mulți alții. Târgul se va încheia în data de 10 ianuarie cu o Gală-concert și Tombola de Sărbători.

Spațiul de lângă Piața Marii Adunări Naționale va întâmpina oaspeții cu o atmosferă magică, creată de mii de luminițe și ghirlande. Pentru vizitatori vor fi amenajate mai multe zone de agrement: ei vor putea intra în căsuța lui Moș Crăciun, se vor distra la carusele, își vor face poze memorabile, vor savura din deliciile culinare de iarnă și vor putea cumpăra cadouri autohtone pentru cei dragi.

Târgul va fi deschis pentru toată familia zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, în zilele de odihnă – între 10.00 și 22.00, iar în noaptea dintre ani programul va fi prelungit până la ora 02.00 după miezul nopții.

Evenimentul, inspirat de târgurile tradiționale de Crăciun din orașele europene, a ajuns la a treia ediție și este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

 

Magia Târgului de Crăciun va putea fi urmărită și online pe pagina de Facebook – facebook.com/TarguldeCraciunMD.

 

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.