Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  JTI, singurul angajator din Moldova certificat Top Employer pentru a șaptea oară consecutiv

JTI, singurul angajator din Moldova certificat Top Employer pentru a șaptea oară consecutiv imprimare

18.02.2020  

Compania JTI a fost certificată Top Employer (angajator de top) în Moldova și la nivel european pentru al șaptelea an consecutiv, de către Institutul Top Employers, în cadrul ceremoniei oficiale de decernare a premiilor, care a avut loc în Amsterdam.

Totodată, este al șaselea an consecutiv când JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se printre angajatorii recunoscuți la nivel mondial pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor, care susțin și dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și îmbunătățesc permanent practicile în domeniul resurselor umane.

Institutul Top Employers a evaluat JTI Moldova pe criterii de strategie de dezvoltare a talentelor, planificare a forței de muncă, integrare a noilor angajați, programe de pregătire profesională continuă, management al performanței, dezvoltare a abilităților de leadership, dezvoltare a carierei, compensații și beneficii, și, bineînțeles, Cultură organizațională.

Studiul efectuat de Institutul Top Employers a confirmat practicile de succes ale JTI în domeniul Resurselor Umane în cadrul a 63 de birouri și fabrici certificate, în 58 de țări, incluzând România, Moldova și Bulgaria.

Dorin Pavaloi, Director JTI Moldova:

„Este o realizare valoroasă pentru întreaga echipă JTI Moldova care vine să confirme, an de an, locul nostru printre cele mai bune companii din lume, care oferă condiții de muncă excelente. Este un angajament pe termen lung și o investiție sustenabilă în dezvoltarea talentelor și a competențelor de Leadership în toată organizația, reafirmând angajamentul nostru în optimizarea practicilor și condițiilor de muncă. În același timp, continuăm să fim o instituție responsabilă social, prin investițiile considerabile în comunitatea în care ne desfășurăm afacerea și angajamentele pe care le avem în Moldova față de echipă, parteneri și societate.”

Tatiana Mihailiuc, Manager People and Culture JTI Moldova:

„Este o distincție care ne onorează și vine să recunoască cele mai bune practici în resurse umane și determinarea noastră de a construi și menține un mediu de lucru în care fiecare membru al echipei să poată excela. Punem oamenii și echipa în centrul tuturor strategiilor pe care le implementăm. Am investit și vom continua să investim în dezvoltarea competențelor angajaților și programelor care promovează consolidarea echipei.”

JTI, membră a Grupului Japan Tobacco, este unul dintre cei mai mari producători internaționali de produse din tutun. Având sediul central la Geneva, Elveția, JTI are circa 64.000 de angajați la nivel mondial și operațiuni în peste 130 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați www.jti.com

Produsele JTI sunt prezente pe piața din Moldova din 2001. Bazele afacerii locale JTI  au fost puse încă din anul 2005 când a fost inaugurată Reprezentanța JTI în Moldova, cu sediul central la Chișinău. În anul 2017, JTI și-a extins afacerea în Moldova prin inaugurarea unei noi entități, “JT International Trading” SRL, care include importul şi distribuția produselor din tutun, mărci ale JTI în piața locală. 

Institutul Top Employers certifică la nivel global condițiile de lucru excelente oferite angajaților. Condițiile optime de lucru asigură dezvoltarea angajaților atât pe plan personal, cât și profesional. Acest lucru permite, în schimb, companiilor să crească și să se dezvolte continuu. Având sediul în Olanda, compania, cunoscută anterior sub denumirea de Institutul CRF, a recunoscut angajatorii de top din întreaga lume, începând din 1991. Pentru mai multe informații despre Institutul Top Employers și Certificarea ca Angajator de Top, vizitați: www.top-employers.com

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.