Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Bursă pentru un stagiu de patru săptămâni într-o redacție din SUA

Bursă pentru un stagiu de patru săptămâni într-o redacție din SUA imprimare

09.03.2020  

Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ) vă oferă jurnaliștilor/jurnalistelor șansa de a obține o bursă și a efectua un stagiu de patru săptămâni într-o redacție din SUA.

Pentru a beneficia de acest stagiu, depuneți, până pe 16 martie 2020, dosarul cu următorul conținut:

  1. CV
  2. Scrisoare de intenție
  3. 2 scrisori de recomandare (dintre care una din partea instituției media în care activați)
  4. Declarație de angajament prin care acceptați să lucrați timp de 6 luni după revenirea în Moldova în redacția care vă deleagă
  5. Lista redacțiilor (2-3) din SUA în care ați dori să realizați stagiul

Expediați dosarul (complet, cele incomplete vor fi respinse) la adresa de e-mail: agonta@scoaladejurnalism.md, sau veniți la sediul ȘSAJ pentru a-l depune (str. Veronica Micle nr. 1/1, etajul 2, MD-2012).

Persoană de contact: Aneta Gonța, Directoare, ȘSAJ.

Eligibili sunt atât jurnaliștii/-tele care deja activează într-o redacție din Moldova, cât și studenții/-tele care colaborează cu anumite redacții. Bursele și stagiile sunt oferite în cadrul proiectului „Fortificarea capacității media de a produce conținut local creativ și informațional de înaltă calitate”, finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

Perioada stagiilor este cuprinsă între lunile iunie-august 2020.  

Cu respect,

Ghenadie Râbacov

Coordonator academic,
Școala de Studii Avansate în Jurnalism
Chișinău, Republica Moldova, str. Veronica Micle 1/1, et. 2
http://www.scoaladejurnalism.md | Facebook
Tel.: +373 22 92 94 40

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.