Prima pagină / Știri Pozitive / Comunicate de presă  /  Au mai rămas 3 zile până la STOP ÎNREGISTRARE hackathon 2020

Au mai rămas 3 zile până la STOP ÎNREGISTRARE hackathon 2020 imprimare

30.07.2020  

Au rămas trei zile pentru echipele formate din jurnalişti, dezvoltatori IT, programatori, designeri, bloggeri, profesori sau consumatori media să se înregistreze cu o idee de proiect la hackathonul media Puterea a cincea - ediția a VI-a cu tema Educaţie media: analizăm, conștientizăm, creăm.

Au rămas trei zile pentru echipele formate din jurnalişti, dezvoltatori IT, programatori, designeri, bloggeri, profesori sau consumatori media să se înregistreze cu o idee de proiect la hackathonul media Puterea a cincea - ediția a VI-a cu tema Educaţie media: analizăm, conștientizăm, creăm

 

La ediţia din acest an a hackathonului, participanţii sunt încurajaţi să creeze instrumente ce vor putea fi utilizate de cadrele didactice la orele de Educaţie pentru media. Pentru a afla mai multe despre educaţia media, vă invităm pe platforma Educaţie mediatică.

 

Toate echipele înscrise în competiție vor beneficia, la alegere, de abonamente la una din platformele: Zoom, Tilda, Miro, Storyboard That, Adobe Photoshop, Animation, Kahoot, Classtime, MindMeister sau Mentimeter. Patru echipe câştigătoare vor beneficia de granturi în valoare de 4250 de dolari fiecare pentru dezvoltarea şi implementarea ulterioară a ideilor.  

 

Formularul de înregistrare, detalii despre programul acestei ediții și regulile de participare le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: http://hackathon6.media-azi.md/ 

 

Termen-limită: 1 august 2020, ora 23:59.

DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.