Prima pagină / Oameni / Business  /  (Video) Diana Crudu, tânăra antreprenoare: bucuriile în serie vin de la sere

(Video) Diana Crudu, tânăra antreprenoare: bucuriile în serie vin de la sere imprimare

21.07.2014  

Pentru tânăra antreprenoare din centrul Moldovei, Diana Crudu, bucuriile vin în serie, mai ales, din sere.

Votează: 5.0/5 (4 Voturi )

Update 21 iulie 2014

Tânăra antreprenoare Diana Crudu a fost protagonista vizionărilor şi dialogurilor cu tinerii, desfăşurate la Recea, Râşcani, şi Vadul lui Vodă, la 15, 17 şi 21 iulie 2014 de echipa Stiripozitive.eu în cadrul iniţiativei „Cât ai zice UE”, susţinută prin intermediul unui grant oferit de Departamentul de Stat al SUA.  

19.06.2014

„Nouă nu ne este frică de muncă. Nouă ne este frică de birocrație, acte, funcționari care ne alungă de la un birou la altul”, mărturisește Diana Crudu, care este o tânără antreprenoare din Moldova. „Iar unicul domeniu în care Moldova poate concura și excela este agricultura”, spune Diana, exemplificând cu fructele, legumele și nucile din Moldova.

„Și atâta timp cât ai interesul și dorința de a aplica pentru finanțări de proiecte, ai șanse”, afirmă Diana Crudu, penrtu care satisfacția cea mai mare aste atunci „când produci ceva”.

Iar pentru tineri Diana are și un sfat: „să nu renunțe!”

Diana Crudu, tânăr antreprenor Diana Crudu, tânăr antreprenor Diana Crudu, tânăr antreprenor Diana Crudu, tânăr antreprenor Diana Crudu, tânăr antreprenor Diana Crudu, tânăr antreprenor „Cât ai zice UE”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.