Prima pagină / Oameni / Business  /  (Video) Toamna începe cu pantofii lui Valentin Frunză

(Video) Toamna începe cu pantofii lui Valentin Frunză imprimare

04.09.2014  

Creatorul de pantofi Valentin Frunză - unul dintre primii eroi de pe Stiripozitive.eu - povesteşte în acest debut de toamnă prin ce e deosebită încălțămintea pe care o creează, împărtăşind cu noi şi veştile bune de care a avut parte în ultimii doi ani.

Votează: 4.8/5 (5 Voturi )

Am fost în aceste zile în vizită la creatorul de pantofi Valentin Frunză. Dar nu în atelier, ca acum doi ani și jumătate, de această dată în propriul lui magazin.

„Mi-am deschis acest magazin, în care sunt bucuros să vă văd. Acest lucru a fost cel mai important, acesta a fost scopul, acesta a fost visul meu și uite-mă acum în centrul orașului, unde am un loc frumos, în primul rând mai spațios. Acesta a fost scopul principal și acum deja m-am realizat. Urmează pe parcursul vieții să continui să fac pantofi aici, așa cum mă vedeți”, povesteşte Valentin Frunză.

L-am întrebat care sunt tendințele în materie de pantofi bărbătești pentru această toamnă. Valentin Frunză ne-a răspuns însă că: „Pantoful clasic bărbătesc nu are tendințe, deci oxfordul negru pe care-l fac acum, sau un derby negru, sau maro este același cum a fost o sută de ani în urmă. N-are nici o schimbare și așa și va fi. Modelele clasice de pantofi rămân neschimbate, nu se țin de tendințele modei”.

„Pantofii pe care îi creez eu sunt deosebiți de toți pantofii care se fac sau se comercializează în Republica Moldova prin metoda de producere și calitatea materialelor”, a adăugat el, mărturisind că folosește materiale de cea mai înaltă calitate, aduse de la Viena, dintr-o prăvălie veche, cu o tradiție, care comercializează cea mai bună piele din Europa.

Valentin Frunză Valentin Frunză Valentin Frunză Valentin Frunză Valentin Frunză Valentin Frunză Valentin Frunză Valentin Frunză Valentin Frunză
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.