Prima pagină / Oameni / Business  /  (Video) Prezentarea vinului moldovenesc Et Cetera la Tallinn

(Video) Prezentarea vinului moldovenesc Et Cetera la Tallinn imprimare

21.04.2015  

În Estonia, la Tallinn a avut loc prezentarea vinului moldovenesc Et Cetera, iar moderatori ai evenimentului au fost Igor LUCHIANOV, co-proprietar al brandului și vinurilor Et Cetera, și Ambasadorul moldovean în Estonia, Victor GUZUN.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

„În Estonia am fost la două expoziții de vinuri agroalimentare. Am fost în căutarea unei piețe noi. Noi practic permanent vrem o piață nouă. În Estonia nu avem importatori, după întâlnirile cu mai mulți importatori, am găsit un numitor comun cu patronul de la această locație, căruia i-au plăcut foarte mult vinurile noastre și a hotărât să le importeze și să promoveze vinurile noastre aici, în Estonia. A fost o discuție între noi, oricum ca să promovăm vinurile ar fi bine ca să facem o degustație pentru clienții lui”, spune Igor LUCHIANOV care este, alături de fratele său Alexandru, co-proprietar al brandului și vinurilor Et Cetera

Prezentarea vinului moldovenesc Et Cetera la Tallinnn

„Restaurantul este o vinotecă internațională în Tallinn, pe care l-am creat cu un an și jumătate în urmă. Lucrez deja de 17 ani în businessul restaurantelor de la Tallinn. Eu am doar vinuri din Europa, vinuri din Franța, Italia și Spania. Toate vinurile pe care le dețin aici, nu sunt pe piața de vânzare, ele sunt doar în acest loc. Iată de ce acest loc este particular, nu poți găsi aceste vinuri în magazine. Am avut posibilitatea să gust vinurile moldovenești, în marea degustație a vinurilor din Moldova, aici în Estonia și am ales două vinuri. Prima alegere a fost vinurile ETC, ele au o calitate bună și iată de ce vinurile Et Cetera sunt în Panivino, în locul meu, pentru a da șansă Moldovei să fie situată în Estonia și în UE”, spune Tony ARESTEGUI BERECHE, managerul localului PAN Y VINO.

Igor Luchianov

„Este o afacere de familie, suntem doi frați. Am lucrat în Statele Unite și la un moment dat am hotărât să ne întoarcem înapoi, la baștină și să ne ocupăm de vinuri, pentru că este o tradiție în Moldova, nouă ne place, ne-am îndrăgostit în vinuri. Permanent vrem să facem ceva nou și suntem în mișcare pentru producerea unui produs bun. Facem vinuri de înaltă calitate, pentru că cu o calitate, noi putem ieși în lume. Faci un produs bun, tot timpul ești mândru de-a promova și de-a ieși pe piață nouă”, adaugă Igor LUCHIANOV.

Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera Prezentarea vinului Et Cetera
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.