Prima pagină / Oameni / Business  /  Mihaela Postică | Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeii

Mihaela Postică | Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeii imprimare

17.06.2016  

Dorința de a avea ceva unic și pasiunea de a crea au determin-o pe Mihaela Postică să-și înceapă propria afacere. Creatoarea de bijuterii vrăjită de artă realizează propriile lucrările cu dragoste și migală, talentul ei fiind apreciat prin numeroasele comenzile care nu încetează să apară.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

La ai săi 20 de ani Mihaela Postică creează accesorii care sunt greu de trecut cu vedere. Cu toate că urmează să devină designer vestimentar, după ce anul acesta va absolvi Colegiul Tehnic, Mihaela își dezvolte în continuare mica sa afacere pe care a început-o cu trei ani în urmă. Dispoziția bună, muzica, culorile, dar și furnitura pentru accesorii sunt lucrurile care o inspiră atunci când creează ceva frumos.

jug

Mihaela a împărtășit echipei Stiripozitive.eu cum și-a început afacerea, care sunt accesoriile pe care cel mai des le confecționează, dar și de ce trebuie o femeie să poarte bijuterii create manual.

• Papioanele au pus bazele micei sale afaceri

Primele bijuteriile le-am creat acum trei ani. Am început cu papioanele, după care am continuat cu broșele, iar la moment mă axez mai mult pe confecționarea colierelor, cerceilor și cercurilor. De obicei, fac seturi, însă nu sunt împotrivă de a încerca ceva nou la dorința clientelor. Însăși arta o modelez în firea mea încă de mică începând cu broderiile care de la cinci ani le făceam cu bunica. După, am făcut și școala de pictură patru ani, iar acum studiez profesia care la fel cere arta de a crea.

yu7ik

ip

• Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeii

Încă de pe timpuri bijuteriile aveau rolul de a înnobila, de a arăta prețuirea și importanța femeii. Acum ele au devenit un accesoriu permanent, pentru că vorbesc despre persoană și stilul ei evidențiind și frumusețea acesteia.

k

hm

• Creează o mulțime de accesorii, dar este ademenită de stilul bridal

Confecționez papioane, bentițe pentru păr, cercuri cu flori și cu pietre, broșe, coliere, cercei, coronițe și diademe. Recent am fost ademenită de stilul bridal și acum în cap am doar idei pentru mirese. Lucrez la câteva coronițe special ele, iar toate ideile pe care le am sper să le realizez în această vară.

 

 

ghd

kiș

• Accesoriile handmade pot fi asortate la orice ținută

Accesoriile create de mine se potrivesc de obicei la orice ținută începând cu stilul casual, finisând cu o rochie de ocazie. Cerceii creați de mine sunt un accesoriu care într-adevăr pot fi purtați la orice. La fel și cercurile, acestea nu necesită un dress cod anumit. Deja colierele, diademele și broșele trebuie asortate în dependență de eveniment și vestimentație.

gfj

hj

• Cercurile au devenit și ele de ceva timp în vogă

Anul acesta am început să realizez cercuri cu flori din simplu motiv că vara, acestea se poartă cel mai bine. În sezonul mai rece nu este posibil, deci am hotărât să fac ceva pentru fiecare sezon în parte. Am confecționat cercuri cu pietricele, după care și cercei la ei am făcut, totul la dorința clientelor. Cercurile se asortează la orice coafură, deja în dependență de model. Am modele mai late cu cristale de sticlă, însă am și mai simple care nu necesită coafură sau o vestimentație anumită.

gj

bjhl,

• Femeile trebuie să aibă în colecția lor un accesoriu creat de Mihaela pentru că…

- oferă o variație mare;

- oferă calitate;

- prețurile sunt accesibile;

- este la dispoziția oricărui client. 

gkm

bhl

Autor: Cristina DUDUCIUC

Foto: Arhivă personală 

gf fg f fgg rg rg rg edf ef ed erg edf ef ef edf edf edf ef ef ef rfe ef egf eg ewf ef ef rfew
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.