Prima pagină / Oameni / Sport  /  Atletul Ion Luchianov aleargă spre Olimpiada de la Londra

Atletul Ion Luchianov aleargă spre Olimpiada de la Londra imprimare

Sportivul moldovean Ion Luchianov încearcă să reușească mai multe

14.06.2012  

În martie și aprilie a alergat în total vreo 1200 de kilometri, iar în lunile mai și iunie media a fost puțin mai mică, de 25 de kilometri pe zi, în schimb intensitatea a fost mai mare. Atletul moldovean Ion Luchianov se îndreaptă astfel în fugă spre Jocurile Olimpice de Vară de la Londra, ce se vor desfășura între 27 iulie și 12 august 2012.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Acum, în pregătiri, aleargă cu tribunele goale, iar în scurt timp va concura, în proba de 3000 metri cu obstacole, pe un stadion plin.

Atletul moldovean Ion Luchianov mărturisește, înaintea plecării în cantonamentul de pregătire fizică specială înainte de Olimpiada de la Londra, că încearcă să reușească mai multe. „Am foarte multe ocupații și, sigur, în timpul liber îmi doresc să citesc mai mult", spune sportivul care are, înaintea Jocurilor Olimpice, și un Campionat European de Atletism, la sfârșitul lunii iunie.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.