Prima pagină / Oameni / Sport  /  Copii-acrobaţi la circul de la Ţaul, Donduşeni

Copii-acrobaţi la circul de la Ţaul, Donduşeni imprimare

Mai multe generaţi ide copii, dar toate talentate

12.11.2012  

Oriunde în lume copiilor le place să meargă la circ: să aplaude acrobaţii, să râdă alături de clovni. La Ţaul, Donduşeni, copiii sunt chiar ei acrobaţi şi sunt aplaudaţi de alţi copii dar şi de adulţi.

La circul „Ghiocelul” din satul Ţaul, raionul Donduşeni, copiii fac piruete, acrobaţii, pentru care merită a fi încurajaţi, aplaudaţi şi susţinuţi.

„Timp de aproape două decenii de la creare, prin circul „Ghiocelul” au trecut mai multe generaţii de copii”, spune regizorul circului Ana Melnic. „Însă toţi au fost talentaţi”.

Circul de copii din satul Ţaul este singurul de acest fel din Republica Moldova. A colindat mai multe ţări din Europa la diverse concursuri şi reprezentaţii.

„Avem 36 de membri ai echipei: acrobaţii săritori, acrobaţii aerieni, jonglori, care numere prezintă şi reprezentaţii mixte foarte mari, şi clounade. Primim în cadrul circului copii începînd cu vârsta de 5 ani. Şi invităm toţi doritorii să se alăture echipei noastre”, afirmă Ana Melnic.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.