Prima pagină / Oameni / Sport  /  Alexandra Emilianov a adus acasă titlul de vicecampioană europeană U23

Alexandra Emilianov a adus acasă titlul de vicecampioană europeană U23 imprimare

18.07.2019  

Campionatul european U23 s-a desfăşurat pe 11-14 iulie, în orașul Gävle din Suedia. Alexandra Emilianov a demonstrat cel mai bun rezultat între atleţii moldoveni participanţi la acest concurs.

Tânara atletă de 19 ani a câştigat argintul la proba aruncarea discului cu rezultatul 57.30m. Primul loc pe podiu i-a revenit croatei Marija Tolj (62.76m), iar germana Annina Brandenburg s-a clasat a treia (56.52m).

Alexandra este în pregătire către marele start al anului, Campionatul mondial, Doha (Qatar), care va avea loc în septembrie-octombrie, anul curent. Atleta va mai participa în luna august alături de lotul naţional la Campionatul european pe echipe în orașul Skopje (Macedonia de Nord).

 

Sursa

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.