Prima pagină / Oameni / Sport  /  Rugby: sportul golanilor practicat de gentlemeni

Rugby: sportul golanilor practicat de gentlemeni imprimare

Un sport perfect bărbătesc

27.05.2013  

Se spune despre acest sport dur, dar elegant, că e unul de golani practicat de gentlemeni. Acești domni de la echipa de rugby „Titan” ne spun și să ne demonstreze locul deosebit pe care-l ocupă rugby în viața lor. Operațiunea a avut loc la complexul sportiv „Izvoraș” din Măgdăcești.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Lumea rugby-ului este una specială pentru Clubul de Rugby „Titan". Membrii echipei au și alte activități în afară de rugby, însă majoritatea sportivilor și-au dedicat ani de zile acestui sport.

Toți anii aflaţi pe teren și-au lăsat amprenta: au o postură impresionantă indiferent de vârstă, iar privirile sunt avertismente greu de ignorat.

„Orice sport este periculos. Totul depinde însă de pregătirea fizică, însă mai important, de pregătirea psihologică a jucătorului. Rugby e un sport bărbătesc", afirmă Oleg Chițanu, Președintele Clubului de Rugby „Titan" .

Oleg Chițanu, Președintele Clubului de Rugby „Titan” .
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.