Prima pagină / Oameni / Sport  /  Cristina Budescu: despre judo și Campionatul European de Judo

Cristina Budescu: despre judo și Campionatul European de Judo imprimare

07.10.2013  

Recent, Cristina Budescu s-a întors din oraşul Sarajevo, Bosnia și Herțegovina, unde s-a desfăşurat Campionatul European la Judo. Și nu a revenit pur și simplu, ci cu medalia de bronz, evoluînd în categoria de 48 de kg, feminin.

Votează: 4.3/5 (3 Voturi )

„M-am dus cu scopul de a lua medalia. Şi am simțit frică la început, pentru că este un campionat foarte puternic și l-am așteptat de multă vreme. Adversarii au fost tot puternici. Dar orele de antrenament, susținerea antrenorilor, a părinților m-au ajutat să obţin medalia", mărturisește sportiva Cristina Budescu, elevă la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv, despre experiența și performanța participării la Campionatul European de Judo, care a avut loc în acest an la Sarajevo, Bosnia și Herțegovina.

cristina_budescu

alexei_colin

„Mă bucur că sunt așa copii la noi în țară și mai des trebuie să spunem că-s buni copiii noștri. Sunt buni și fac față, demostrând acum la Campionatele Europene, chiar și în fața tuturor adversarelor, că exemplul Cristinei este un exemplu demn de urmat pentru altor copii", a dezvăluit Alexei Colin, antrenorul Cristinei Budescu, profesor la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.