print
(Video, foto) Ana Popova: „Am vrut ca femeile din toate colțurile lumii să poarte bijuteriile noastre”
03.06.2015
14533

Pentru Ana și Olga bijuteriile sunt mai mult decât doar niște accesorii, sunt ceea ce le reprezintă. Femei din peste 20 de țări ale lumii poartă accesorile lor, printre aceste țări se numără: Franța, Spania, Austria, Italia, Norvegia și desigur bijuteriile sunt purtate și de femeile din țara noastră.

Ana Popova

„Ideea a venit spontan, am văzut lucrările Anei, cum le confecționate și mi-au plăcut, am rămas impresionată. Am văzut că foarte multe femei ar putea să poarte astfel de creații și am încurajat-o pe Ana să pornim această afacere. Prima colecție a fost făcută în stil oriental, culori aurii, argintii, multe nuanțe de verde închis”, zice Olga Nedbailo.

Ana Popova

„O bijuterie e acel accent care poate lipsi sau dăuna, pentru că trebuie să știi cum să porți o bijuterie, trebuie să știi la ce ținută se potrivește și la ce ținută nu se potrivește”, spune Olga.

Ana Popova

Ana Popova

Ana Popova

„Nu am o schiță, nu am o schema înainte de-a crea o bijuterie, o creez pe loc, văd ce se potrivește, ce nu se potrivește, ce e bine, ce nu e bine”, povestește Ana Popova.Ana Popova

Ana Popova

Fiecare lucrare, fiecare set are denumirea sa, iar clientele sunt veșnica sursă de inspirație.

Ana Popova

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.