print
Totul porneşte din atitudine
28.03.2019
2015

Ana a început să facă voluntariat, fără a cunoaşte ce presupune în sine termenul. Fiind prin clasele a V-a, a mers la o şcoală de vară, la întoarcerea din care Ana înfiinţează primul consiliul de elevi. Acum îşi aminteşte cu drag de primele încercări stângace: „am învăţat că împreună ne putem aduna nu doar la petreceri, dar şi să ne adunăm pentru a face ceva productiv”.

Următoarea etapă de consolidare a poziţiei civice active a fost reprezentată de plecarea tinerei, pentru un schimb de experienţă, pentru durata de un an în SUA. Revenită acasă deseori oamenii  o întrebau de ce nu se întoarce în America , la care primeau răspunsul : „mai mult ar fi nevoie de un mine aici, decât de un mine acolo”.

La etapa actuală Ana Indoitu vine să încurajeze tinerii în cadrul organizaţiei INVENTO, „după cum mi-a spus un bun prieten, poţi face orice în viaţa aceasta, având nevoie doar de două lucruri: sănătate şi voinţă”.

Iar pe lângă susţinerea examenului de licenţiere în avocatură din acest an, Ana îşi face rezerve pentru noi implicări: „cred că am ajuns la nivelul suficient pentru a lansa un startup, care nu doar să aducă venit, dar şi să vină drept rezolvarea problemei unui grup mare de oameni”.

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.