print
Daniela Diaconu, tânăra pasionată de bucătărie și marketing
03.04.2019
1227

 

Când  ai descoperit pasiunea pentru gătit?

Pasiunea pentru gătit am descoperit-o la vârsta de 13 ani, atunci când eram foarte curioasă și tentată de a încerca să pregătesc ceva delicios și frumos pentru cei dragi.

Cum ți-a apărut ideea de a face un blog pe care să publici experiențele culinare?

 Ideea de a crea un blog culinar a venit de la dorința de a împărtăși cu publicul colecția mea de rețete, unele din ele, cu siguranță, nu se găsesc  în nicio carte de bucate.

Ce alte activități te preocupă ?

În prezent  sunt studentă la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea  Business și Administrarea Afacerilor, anterior am studiat facultatea de Turism la Colegiul Național de Comerț. Pe lângă studii, activez în calitate de Marketing & Sales Specialist într-o companie străină, sunt make-up, scriitoare de poezii și proze, atât pentru copii cât și pentru adulți, realizez bijuterii și accesorii pentru decor handmade, iar recent am obținut titlul deBrilliant Lady 2019. Având atâtea pasiuni, am învățat să-mi organizez foarte bine timpul, astfel încât să reușesc totul.

Bucătăria cărei țări te impresionează ?

Sunt impresionată de bucătăria Italiană și spaniolă datorită specificului și modului de preparare a bucatelor tradiționale locale.

Cine îți este sursă de inspirație?

În arta culinară mă inspiră mămica, cărțile de bucate și  renumiții bucătari: Gordon Ramsay, Nigella Lawson, Martha Stewart, Jamie Oliver.

Care este desertul pe care l-ai mânca oricând ?

Desertul pe care l-aș mânca oricând este cheesecake-ul  pe care  îl prepar cu mare drag după o rețetă personalizată.

Până unde vrei să duci blogul tău?

Blogul culinar vreau să îl dezvolt în continuare și să ofer publicului cât mai multe informații și rețete, deoarece acesta nu se limitează doar la rețete și poze, dar conține și diverse articole informative despre diverse alimente.

 

Sursa foto: Arhiva personală

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.