print
Crina Andrei: Yoga, India și bijuteriile Mayuri
22.08.2019
3102

„Aventura de om călător a început în momentul în care am decis să merg la facultate în România și având acolo permis de ședere, îmi dădea posibilitatea să primesc vize pentru Europa mult mai ușor”, ne povestește Crina Andrei. 

După facultatea a mers în America, primul continent văzut de Crina, altul decât Europa, iar pasul următor a fost Bali, acolo unde a trăit o perioadă de timp.

M-au ajutat foarte mult în perioada de studenție, pentru că era perioada în care treceam de la copil la adult și m-au ajutat să mă definesc, să aflu cine sunt eu în esență, fără mediul în care trăiesc, fără părerea celor din jur. M-a învățat multe despre mine și mi-a dat mult curaj să iau decizii în viață. Mi-am dat seama că mă pot descurca oriunde aș fi și orice aș face.

Crina Andrei organizează yoga retreat-uri în Bali, iar când vine la Chișinău are grijă să adune fetele de aici în workshop-uri de câteva zile.

Cu ajutorul corpului nostru putem să ne apropiem de esența noastră. Chiar dacă cineva încearcă să facă yoga ca pe un sport sau ca să aibă mai multă flexibilitate, ajunge să petreacă mai mult timp cu el, cu gândurile lui, ajunge să se accepte și să facă comparație dintre flexibilitatea corpului și a minții.

O altă parte din activitățile Crinei este crearea bijuteriilor prețioase Mayuri, care au ajuns în toate colțurile lumii. În viziunea ei, fiecare femeie merită să poarte bijuterii, întrucât acestea îți pot da o anumită energie și încredere în sine.

În momentul în care am plecat în Bali, unul dintre visele mele era să fac bijuterii din argint, care să poarte  anumite semnificații. Am făcut asta și a fost primul pas spre ceea ce fac acum. De când m-am mutat în India, am devenit pasionată de puterea și beneficiile pietrelor naturale și de cât de lipsite de timp și spațiu pot fi bijuteriile.

Vedeți întreg interviul acordat de Crina și aflați care sunt lucrurile din India care pot inspira Moldova, cât și ce sfat are pentru cei care își doresc să-și găsească menirea în viață. 

Activitățile Crinei pot fi urmărite pe Instagram: Mayuri Fine Jewellery și iamhere.world 

Reporter: Paulina Gușan

Video: Alexei Gurduza

Fotografii: Arhiva personală

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.