print
A organizat o instruire pentru colegi și le-a vorbit despre dezvoltarea personală – Cristi își dorește să-i vadă pe tineri mai implicați
30.10.2019
35

„Cu o floare nu se face primăvară... dar dacă am contribui mai mulți, am schimba lucruri. M-am bucurat când colegii mi-au trimis fotografii cu activitățile pe care le au ei cu alți tineri”, a menționat Cristian.

Datorită produsului video, Cristian Izvorean a fost unul dintre câștigătorii concursului „Multimedia Conector pentru Tineri”. Cristian Izvorean s-a implicat și în alte activități din cadrul proiectului „Încurajarea tinerilor pentru a deveni  cetățeni activi”, implementat de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu susținerea financiară a Uniunii Europene.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.