print
Alina Dascălu-Pușcaș: Deserturile care pot fi mâncate chiar dacă ești la dietă
23.05.2019
1949

- De ce ai decis să numești pagina de Instagram cu deserturi RawVivi?

- Am o fetița de 2 ani, Vivien și din acest motiv am decis să numesc creația mea RawVivi.

 

- Cum a apărut interesul pentru crearea dulciurilor sănătoase?

- Eu sunt economist de specialitate, dar la moment mă aflu în concediu de îngrijire a copilului. Apropiindu-se ziua de naștere a fetiței, eram în căutarea unui tort de post și am decis să încerc să pregătesc singură un tort raw vegan. Am ținut tare mult să fie o alternativă sănătoasă, care sa conțină fructe. După două încercări, am reușit să găsesc rețeta care a fost pe placul meu, un tort cu afine, mango și fructul pasiunii. Am primit multe aprecieri la sărbătoarea fetiței și am zis sa încerc sa pregătesc la comandă. Din martie 2018 am avut primele comenzi de tort.

 

- Care sunt ingredientele de bază în creațiile dumneavoastră?

- Ingredientele de bază sunt nucile (caju, românești, migdalele, alunele), laptele și crema de cocos, laptele de migdale, untul de cacao, uleiul de cocos, fructele în stare proaspăta, curmalele uscate, nectarul de agave sau siropul de arțar.

 

- Care este cel mai solicitat tort din partea cumpărătorilor?

- Cel mai comandat este tortul cu afine, mango și fructul pasiunii. Prețul la 1 kg de tort raw vegan variază în dependență de combinația aleasa.

 

- Cât de des sunteți solicitată de cumpărători?

- Primesc comenzi săptămânal, dar fiind foarte ocupată cu copilul, mă strădui să nu mă încarc mult. Familia rămâne prioritară, dar iubesc mult ceea ce fac.

 

- Care este cel mai mare tort pregătit?

- Cel mai mare tort raw vegan a fost de 5,3 kg, pentru evenimentul „Hrănește-ți mintea și corpul cu hrană din natură”, din data de 2 mai 2019. Acesta a fost cu zmeură și ciocolată albă, și a ajuns pentru 50 de persoane.

 

- Care este visul tău?

- Visez să deschid o cafenea raw-vegană.

 

Autor: Anastasia Suveică

Foto: Arhiva personală

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.