print
Victor Grigorenco: „Muzica este un stil de viață”
24.05.2019
1957

„Muzica este un stil de viață. Ea necesită trăită, nu doar interpretată. Prin intermediul ei pot să-mi exprim gândurile și sentimentele”, ne-a relatat Victor.

 Tânărul a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la 6 ani, când a început studiile la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu”. De atunci, și-a dedicat tot timpul liber acestei plăceri, dezvoltându-și concomitent abilitățile.

 Inspirația pentru a scrie muzică îi vine mereu spontan: „Pot să dorm liniștit și îmi vine o idee muzicală, după care mă trezesc și o notez”. Astfel au fost realizate toate piesele sale: „Stai un pic”, „Culoare deschisă”, „Z-M2”, „Deoarece mă alintă”.

 Fiind pe scenă, mereu este cuprins de emoții profunde generate de atmosfera din sală: ,Am des emoții mari, dar încerc să mă izolez. Astfel, rămân doar eu și muzica”.

 Interpretul adoră muzica autohtonă: „Dacă ar fi să ascult o singură piesă până la sfârșitul vieții, aș alege ceva din repertoriul lui Carla's Dreams, să zicem piesa ITSOVA”.

 Pe lângă pasiunea pentru muzică, Victor mai face și vlogging, reușind să adune un număr considerabil de urmăritori. Totuși, rețelele de socializare reprezintă pentru tânăr doar o platformă pentru promovare a creației: „Vlogging-ul este o modalitate de a-mi strânge audiență într-un timp scurt. Ceea ce-mi permite să promovez muzica, neapelând la alte metode clasice”.

 Tânărul consideră aprecierea publicului extrem de importantă, deoarece îl motivează și-l inspiră să creeze. Victor, de asemenea, aceeptă tolerant și critica: „ Ea mă ajută să mă autoperfecționez”. Chiar dacă dispune de un auditoriu mare, cei mai fideli susținători rămân a fi familia și prietenii.

  Victor este entuziasmat pentru creație și are planuri mari pentru viitor. Acum lucreză la o nouă piesă, care va fi lansată în timpul apropiat. Scopul său este de a se face auzit: „Vreau ca muzica mea să fie ascultată de mai multe persoane. Spre asta tind”.

 

 Autor: Doina Buruiană

Fotografii: Arhiva personală

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.