print
(VIDEO) Filmul CADOUL (Moldova/România, 2015) a fost selectat în competiția oficială la FUICLA –International Cine-Letter Film Festival 2018
13.04.2018
85

CADOUL - este un film produs de ALTERNATIVE CINEMA (Moldova) și co-produs de ROVA FILM (România), în regia lui Dumitru Grosei.

Scenariul a fost scris de Marian Crișan și Dumitru Grosei, fiind o adaptare liberă după celebrul poem al lui Nicolae Labiș "Moartea Căprioarei".

Festivalul este la a doua ediție și se va desfășura în perioada 10 - 12 mai, în orașul Agadir (Maroc), organizat de Universitatea Ibn Zohr, Facultatea de Litere și Științe Umaniste. Regizorul Dumitru Grosei va fi prezent la acest inedit eveniment cinematografic. 

Sinopsis:

Un tânăr băiat primește un binoclu, cadou de Crăciun, însă ceea ce își dorește mai multe este să meargă cu tatăl său la vânătoare.

Enunțul regizoral:

Fiecare copil, mai devreme sau mai târziu, trece printr-o experiență de maturizare. Acest film ne vorbește despre o inițiere forțată în tainele vânătorii. Victor, băiatul din filmul CADOUL, merge la vânătoare cu tatăl său pentru prima dată. Fără să fie pregătit pentru aceasta, el se va confrunta cu realitatea brutală și grotescă al acestui ritual într-o zi însorită de iarnă. 

CADOUL official trailer: 


Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.