print
Reduceri, concursuri și premii a pregătit Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova
21.11.2017
2937

Toate magazinele Centrului Comercial au pregătit promoții excepționale, la un preț redus atât haine de colecții vechi, cât și articole din cele mai noi colecții de iarnă. Unele magazine au oferit reduceri de până la 70%, la produsele selectate.

„Astăzi am intrat întâmplător în Mall, pentru că mare mi-a fost mirarea. Sunt reduceri la un preţ accesibil, dar e foarte complicat să cumperi ceva, pentru că la cabina de proba trebuie să aştepti măcar o oră, iar la casă e un rând imens”, a spus Nadejda, vizitatoare.

Shopping MallDova a pregătit multe concursuri cât şi premii. Vizitatorii care au făcut cumpărături de minim 300 de lei au participat la tombolă, unde au avut şansa să câştige unul dintre cele 23 premii băneşti oferite de către MasterCard: 20 de vouchere a câte 2000 lei și 3 vouchere în valoare de 10.000 de lei fiecare.

„Nu am crezut că voi fi eu cel norocos, chiar m-am bucurat foarte mult când mi-am auzit numele”, a precizat Radu, câştigător.

 Invitaţii speciali ai serii au dat tonul petrecerii și au creat o dispoziție bună vizitatorilor: centrul de dans „Black and White”, Natalia Duminică, cu dansurile ei orientale și formația „Via Dacă”.

Vizitatorii au putut profita de reduceri până la miezul nopții, iar șoferii care nu au reuşit să găsească un loc în parcare şi-au lăsat maşinile în locuri interzise.

Cristina Dogot

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.