print
Panourile interactive – alternativă sănătoasă pentru părinți responsabili și copii curioși
04.03.2020
1460

„Am ajuns la concluzia că trebuie de eliminat absolut toate elementele dubioase, mă refer la metale care ruginesc și sunt dăunătoare, așa le-am înlocuit pe inox, piele, lemn”, ne povestește cofondatoarea Gugagaga.shop, Marcela Mastac.

Pe lângă faptul că un busyboard poate capta atenția unui copil mai multe minute în șir, acesta are și alte beneficii asupra dezvoltări sale.

„Copiii sunt atrași 10-15 minute, unii chiar și jumătate de oră dacă descoperă mai încet, dar depinde și de vârstă. Copiii de la vârsta de 8 luni până la 3 ani percep lumea cu ajutorul dezvoltării neuronilor de la vârful degetelor. Atunci când ei încearcă șireturile, nasturile sau dulăpioarele, astfel le este dezvoltată motricitatea fină, care ulterior duce la o dezvoltare mai bună atât fizică, cât și intelectuală. Ei mai repede încep să vorbească, să interacționeze, își dezvoltă încrederea în sine și sunt mai sociabili”, mai adaugă Marcela Mastac.

Busyboard-ul are o serie de elemente care permit copilului să poată descoperi lumea înconjurătoare prin joacă.

Vedeți în interviul video cum funcționează panourile interactive și de ce este o investiție de durată pentru dezvoltarea copiilor.

 

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.