print
#stămacasă și... ne jucăm
24.03.2020
866

- Luptă pe mare

Fiecare, probabil, a jucat măcar odată acest joc în copilărie, iar acum este momentul potrivit pentru amintiri. Dacă nu-ți amintești regulile jocului, poți să-ți reîmprospătezi memoria aici.

 

- Whisper Challenge

Jocul permite participarea a doi jucători și este extrem de simplu. Unul dintre jucători îmbracă o pereche de căști și pornește muzica la volumul potrivit pentru a nu-l auzi pe celălalt jucător. Cel din urmă, pregătește o îmbinare de cuvinte sau o propoziție (amuzantă sau complicată pentru un joc mai haios) și i-o spune oponentului său care trebuie să ghicească, citind pe buze, expresia/propoziția. Jocul continuă fiecare ghicind pe rând expresiile.

 

- Crocodil

Este un joc pentru mai multe persoane. Acestea formează echipe și fiecare echipă trebuie să ghicească pe rând cuvântul/expresia pe care o mimează coechipierul lor. Regulile mai detailat le puteți găsi aici.

 

- Cine sunt eu?

Joc destinat pentru minim două persoane. Fiecare jucător își lipește pe frunte una dintre foițele din timp pregătite cu cuvinte (cuvântul nu trebuie să fie văzut) și încearcă prin întrebări (la care se va răspunde doar cu DA sau NU) să afle cine este el. Aici găsiți regulamentul detailat al jocului.

 

- Karaoke

Iar dacă te-ai plictisit de toate jocurile, poți organiza un concurs de karaoke. Ai grijă doar să nu-ți deranjezi vecinii.

 

* Jocuri de masă

Acestea mereu sunt o alternativă de a scăpa de plictiseală. Astfel puteți juca întreaga familie jocurile pe care le aveți. Dacă nu, le puteți procura online (fără a ieși din casă!).

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.