print
DesignTutorials.MD: Cum să pui un logo pe o fotografie cu ajutorul smartphone-ului
08.02.2017
4179

Ei bine, smartphone-ul pe care îl deții ar putea să te ajute, dacă instalezi pe el aplicația Pixlr de la Autodesk (Android / iOS). Tot de ce ai nevoie este fotografia care urmează a fi editată, și imaginea cu logotipul tău. Dacă ai logotipul în format .png, cu transparență, e și mai bine, pentru că Pixlr recunoaște transparența și o aplică în compoziții.

Deci, pornește aplicația.

Dacă poate vrei să faci o fotografie în acel moment, pornește camera din interiorul aplicației, sau alege fotografia ta din galerie, sau creează un colaj (mai ales că asta te scutește de la crearea colajului în Instagram).

Galeria o găsești în lista de pe stânga aplicației.

Navighează prin mape până dai de imaginea pe care vrei să o editezi.

Click pe imagine pentru a o deschide, după care selectează din meniul de jos prima opțiune, care presupune pagina de efecte și modificări oferite de aplicație.

De pe această pagină alege efectul din dreapta sus: Double exposure.

În fotografie, Double exposure (expunerea dublă) reprezintă o tehnică prin care pe același cadru fotografic sunt lăsate să se întipărească două imagini. Practic, ar însemna două fotografii pe același loc. Apăsând pe Double exposure, aplicația va cere să găsești fotografia pe care vrei să o suprapui (logoul sau watermark-ul tău).

Navighează prin galerie până găsești imaginea cu logotipul tău. Dacă imaginea este în format .png și are transparență, fundalul acesteia va fi negru.

Când dai click pe imagine, ea automat este plasată în centrul ecranului. Cu ajutorul degetelor poți redimensiona imaginea (pinch in).

De asemenea poți ajusta opacitatea logotipului, modificând poziția cursorului din partea de jos a ecranului.

După ce ai ajustat opacitatea și dimensiunea logotipului, poți să-l muți acolo unde vrei să stea pe imagine.

De asemenea, poți ajusta și unghiul de rotire al logotipului. Poate nu e suficient de orizontal, sau poate nu se potrivește cu vreo linie de pe imagine, mai știi...

În fine, după ce ai ajustat cât de mare să fie logotipul, unde să stea și cum să stea pe imagine, apasă pe bifa din colț pentru a confirma acțiunile făcute.

Dacă asta-i tot, și nu mai vrei să faci alte modificări pe care ți le oferă aplicația, apasă pe Done în colțul ecranului.

În față va apărea un meniu din care poți selecta ce acțiune vrei să urmeze: încarci imaginea online sau o salvezi în telefon.

Acest text a fost preluat de pe site-ul designtutorials.md

Dacă ai întrebări, sau dorești să vezi alte tutoriale, scrie pe pagina de Facebook a site-ului DesignTutorials.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.