print
Poartă accesorii semnate de Lilia Caraush și fii în trend iarna aceasta
06.12.2016
8772

„Prin muncă, omul e slăvit și cine se trezește dimineața, departe ajunge”, acesta este mottoul după care se conduce zi de zi Lilia Caraush. Pentru ea, handmade-ul e o artă ce poate prinde viață prin cele două mâini, iar calitatea lucrărilor este elementul de bază pe care pune accentul. La ai săi 29 de ani a reușit să impresioneze cu o mulțime de colecții, astfel că cei care poartă o căciulă sau un fular împletit de meșterița handmade, pot fi considerați adevărați norocoși.

qat

„Acum trei ani am început să realizez manual diferite lucruri, datorită faptului că aveam foarte multe idei și imaginație, pe care trebuia să o expun undeva și atunci am hotărât câte puțin să încep a crea”, mărturisește Lilia Caraush.

dzfg

De fiecare dată, atunci când tricotează un accesoriu, meșterița handmade se inspiră de la persoanele care o înconjoară, dar și de la femeile frumoase din Moldova. Timp de patru ani, transformă firele de lână în accesorii bune de purtat, care mai nou, a devenit o muncă de sezon pentru ea. Niciodată nu enumeră lucrurile gata confecționate, pentru că sunt sute de bucăți și îi plac la nebunie fiecare în parte. Nici una din ele nu sunt ușor de realizat, astfel acordă atenție maximă pentru a primi produsul final bine definit și cu amploare.

sF

xfhj

Fularele, căciulile sau mănușile pe care le creează Lilia Caraush sunt pentru a face din ele profit, dar și daruri pentru cei dragi.

„La început a fost un hobby, acum însă e ocupația mea zi de zi. E o monitorizare bine pusă la punct, deoarece e o afacere pot să zic”, menționează meșterița.

xfh

xdtgju

xshf


Ține minte și acum pentru cine au fost împletite primele lucruri și de fiecare dată zâmbește cu drag când își aduce aminte.

„Au fost făcute pentru mine și fiica mea. Sinceră să fiu sunt dezastroase, dar le păstrez. E o amintire plăcută, de unde am început și nu voi uita niciodată, deoarece eu am învățat singură de la zero și chiar acea căciulă a fost o motivare că pot face mult mai bine și frumos”, povestește Lilia.

scfa

Bineînțeles, accesoriile tricotate pot deveni semnătura de stil a unei femei. Acestea pot fi combinate cu absolut oricare piese, fie că este o blană, palton sau o geacă. Tânăra pune un mare accent pe combinația culorilor, astfel încât acestea se potrivesc la orice ținută, iar când vine vorba de achiziționarea unui produs din lână, Lilia Caraush ne recomandă să ținem cont de cele 3 elemente de bază: lână calitativă, mărime potrivită și nuanțe bine alese.

sxrhy

Autor: Cristina DUDUCIUC 

Foto: Arhivă personală 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.