print
Biscuiții personalizați, cadoul potrivit pentru sărbătoarea ta
14.12.2016
7245

Exact un an în urmă, în Chișinău a fost deschis un atelier de creație dulce „Anise”, unde sunt personalizați cei mai rafinați și delicioși biscuiți. Denumirea nu e întâmplătoare, ci provine de la cuvântul „anason” – un condiment care se folosește la copturi. Ideea de a deschide atelierul a apărut după o plimbare prin centru vechi al orașului Praga, acolo unde intrând într-un magazin de biscuiți, ai impresia că nimerești într-o poveste. Aici pereții sunt decorați cu biscuiți frumos aranjați, parcă ai zice că ești în împărăția dulciurilor.

af

Biscuiții „Anise” sunt bineveniți pentru orice sărbătoare: zile de naștere, botezuri, nunți, ziua îndrăgostiților, 8 martie sau chiar pot servi drept logotip pentru prezentarea firmei. Biscuiții personalizați sunt cadoul potrivit pentru Crăciun și Anul Nou. La fel, puteți felicita rudele, prietenii și persoanele dragi, oferindu-le în dar biscuiți cu inițialele de la numele lor.

dcf

ewft

xfh

Toți biscuiții sunt comestibili și se fac pe baza de miere de albine. Pentru crearea acestor delicii sunt utilizate următoarele ingrediente: ouă, unt, ghimbir, anason, scorțișoară, cardamon și miere de albine. Toate produsele sunt sută la sută naturale și plămădite cu multă dragoste și pasiune.

zdg

Biscuiții se vând la bucată, pot fi comandați prin internet și sunt solicitați în orice perioadă a anului. Desigur, cei mai fericiți sunt copii, atunci când primesc astfel de daruri dulci și colorate. Iată și câteva motive de ce să alegeți biscuiții „Anise” în prag de sărbători:

- sunt personalizați;

- sunt 100% naturali;

- sunt biscuiți de casă, dulci, aromați și decorați deosebit de frumos;

- sunt pregătiți cu dragoste și pasiune într-un atelier de creație.

asdf

Savurați cu plăcere gustul delicios și aromat al biscuiților personalizați, și fiți deosebiți la evenimentul vostru. 

sd

Autor: Cristina DUDUCIUC 

Foto: Arhivă personală 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.