print
Două moldovence au reușit să deschidă un magazin în Italia
07.03.2017
5635

Curiozitatea de a cunoaște Italia le-a motivat pe aceste două moldovence să-și croiască drumul spre o altă destinație, ajungând chiar să deschidă și un magazin la Roma.

wer5t6y

„După mai multe tentative și experiențe de muncă ne-am decis să ne deschidem o activitate la propriu. Cristina locuid la sudul Italiei (Caserta)  și eu la Fiano Romano (Roma) ne-a venit ideea de a face cunoscute produsele tipice regionale de la sud și la Roma, mai ales, „Mozzarella di bufala” ce în capitala Italiei e dificil de găsit”, a spus Natalia.

ds

Aceste două moldovence au reușit să organizeze totul în așa mod ca produsele să ajungă direct de la producător la consumator.

„În acest fel clienții noștri au posibilitatea să guste produs proaspăt și realizat în aceeași zi”, mai adaugă Natalia.

ertyui

Tinerele din Moldova sunt determinate și încrezute în succes și depun toată străduința ca să le reușeacă. Iar plăcerea cea mai mare este să știe că clienții sunt mulțumiți de produsele lor.

„Ne place să lucram calitativ și să luăm în serios orice cerință sofisticată a clienților, adică facem și comenzi particulare pentru diverse ocazii”, au precizat moldovencele.

ert

Planurile acestor două tinere din Moldova stabilite în Italia sunt ca în viitor să-și extindă afacerea în localitățile din apropiere. Vor să deschidă alte magazine ce o să conțină produse de înaltă calitate, dificil de găsit în regiunea Romei, având prețuri accesibile.

3456

 Autor: Cristina Zeamă

Sursă foto: Arhivă personală

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.