print
Fotbalul într-un proiect social de dezvoltare a tinerilor la Suruceni
28.09.2012
8538

Clubul de Fotbal „Sfântul Gheorghe" din satul Suruceni, raionul Ialoveni, a fost creat acum un deceniu ca un proiect social de implicare a copiilor și tinerilor.

Valeriu Renita

„Invităm toţi copiii din raionul Ialoveni şi din Chişinău să vină la noi: îi aducem şi îi ducem acasă cu autobusele noastre", a afirmă Valeriu Reniţă, fondatorul Şcolii de Fotbal „Sfântul Gheorghe" din Suruceni, Ialoveni.

Ion Panfil

Ion Panfil, care este un tânăr fotbalist, mărturisește că face acest sport din plăcere. „Nu-mi imaginez viaţa fără fotbal. Cu ajutorul echipei, am ajuns să cunosc mai multă lume, am fost în Ungaria, iar în 2013 vom merge în Spania sau Slovacia".

Scoala de fotbal

O școală de fotbal pentru copii în care se implică, plini de pasiune, oamenii din comunitate deschide mai multe oportunități: de petrecere a timpului liber, de socializare, de sănătate și dezvoltare și chiar de performanță.

Teodor Scafari

„Avem copii foarte talentaţi care vin în fiecare zi cu poftă la antrenamente. În Moldova se nasc talente, iar la „Sfântul Gheorghe" avem copii care pot să ajute şi naţionala Moldovei şi viitorul fotbalului nostru să progreseze, să ajungă acolo unde își doresc", spune antrenorul Teodor Scafari.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2018 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.