print
ARDE - piesa despre acceptarea de sine, lupte interioare și găsirea păcii sufletești
24.03.2020
1043

Radu Zariciuc, vocalistul trupei, ne-a relatat cum a apărut Arde: „Eram în mijlocul repetițiilor și în pauză  Nicu fredona la chitară ceva care m-a prins din prima, era laitmotivul piesei, după care am luat microfonul și cântasem o melodie pe care o aveam de ceva timp și băeții, Adrian cu Den, respectiv tobele și bass-ul s-au conectat repede. Piesa a fost făcută, dar nu aveam un refren memorabil. În câteva zile, prietena mea, Doina Sclifos mi-a trimis un demo de-al ei să mă dau cu părerea, i-am trimis înapoi refrenul cântat de mine în varianta rock și mi-a zis: wow, păi cântă-l tu. Ne lipseau elemente mai pop și electronice, Doina fredona prin casă laitmotivul chitarei și așa a apărut vocea ei la începutul piesei, îmblânzind începutul cu o voce balcanică”.

Cât despre mesajul pe care urmează să-l transmită melodia: „aș  vrea fiecare să înțeleagă după propriile convingeri ceea ce vede, simte și aude, este o piesa despre acceptarea de sine, lupte interioare și găsirea păcii sufletești”.

În ceea ce privește aspectul vizual, clipul a fost regizat de Ion Nenița. „I-am aratat piesa și i-am zis că văd doar o cameră închisă cu oameni care nu știu unde merg și având o frică inexplicabilă. Ion peste o zi a dezvoltat un film întreg.  Am urmat împreună nopti nedormite în realizarea clipului, mulțumim mult actorilor, Atelierului Sergiu Prodan și tuturor celor care au fost implicați”, a precizat Radu.

Cronic are în rezerve multe idei care urmează să le realizeze cât de curând va fi posibil, noi nu avem decât să ne bucurăm de aparițiile care nu au cum să rămână uitate de noi sau păstrate în taină.

 

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.