print
Un restaurant moldo-italian a fost deschis la Trento
27.06.2019
1622

La restaurantul Capitol 2, chelnerii întâmpină oaspeții în costume tradiționale și le servesc bucate moldovenești, acest local fiind o noutate gastronomică pentru această regiune. Datorită lui Lilian Enache aici se găsește un meniu cu bucate moldovenești și bucate specifice zonei Trentino.

Bucătăria moldovenească nu este una dintre cele mai sofisticate din lume, dar este una gustoasă și sațioasă. Este foarte populară carnea de miel la grătar și bucatele făcute din carne de miel: ghiveci, ciorbă, borș cu verdețuri, fasole sau orez, cât și mămăligă.

Cu o experiență de 15 ani, după ce a lucrat în mai multe localuri în Italia, Lilian Enache a decis să deschidă propriul restaurant în care combină bucătăria moldovenească și cea specifică zonei Trento, cât și pentru a promova bucatele tradiționale din Moldova.

Obiectivul lui Lilian Enache este nu doar de a propune un nou restaurant, dar și de a consolida un centru cultural cu întâlniri și sărbători. Cei care vor să cunoască gusturile bucătăriei moldovenești au ocazia să o facă în restaurantul Capitol 2 din Trento, nordul Italiei.

SursaIldolomiti.it

 

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.