print
(Video) Piață de produse alimentare eco și artizanale EcoLocal
02.07.2018
6039

Piață de produse alimentare eco și artizanale EcoLocal, inaugurată sâmbătă la Chișinău, este parte integrantă a Asociației Consumatorilor și Producătorilor Ecologici și Artizanali din Moldova.

Piața EcoLocal Farmers’ Market a fost înființată în baza următoarelor principii:

• Să pună la dispoziție produse locale cultivate ecologic si produse alimentare artizanale de înaltă calitate.

• Să educe consumatorii și să promoveze beneficiile produselor alimentare locale, ecologice și ale altor produse, care ar sprijini economia locală.

• Să se dezvolte în bază de activitate non-profit, cu susținerea participanților, a Partenerilor, a instituțiilor de stat și prin finanțări de granturi în domeniu.

Produsele disponibile la piața EcoLocal variază de la fructe și legume, mirodenii, pâine, brânzeturi, vinuri, sucuri, apă, patiserie, ciocolată până la gemuri, conserve etc.

Zece procente din tarabele pieței EcoLocal sunt alocate comercianților nealimentari cu produse de meștesugărit, inclusiv din lemn, tricotat, bijuterii, fotografie, pictură și altele.

Fiecare eveniment al pieței EcoLocal promovează o anumită cauză de caritate, invitând ONG-urile respective cu standuri informative.

Piața EcoLocal include un Teatru Gastronomic, cu prezentări lunare (în prima sămbătă a lunii) ale bucătarilor autohtoni și produselor de sezon prezente la piață.

Piața EcoLocal include o zonă mica de agrement pentru copii.

Piața nu va funcționa în a 5-a sâmbătă a lunii și nici în lunile ianuarie-februarie.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2019 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.