print
„Media Tur”: Monumente ale naturii din Moldova – unice în lume. În ce stare se află și cum sunt promovate
23.05.2019
1939

Cele mai semnificative momente ale celei de-a patra ediții „Media Tur” au fost surprinse de echipa Centrului Media pentru Tineri și sunt prezentate în acest video creat de tineri.

„În calitate de locuitoare al celui mai sudic punct al Moldovei, până astăzi, din păcate, nu știam că Moldova are locuri atât de frumoase”, afirmă Xenia Paruș.

„Am văzut lucruri care într-adevăr m-au uimit și a fost o experiență inedită”, mărturisește Vlada Tîrbu.

„Vizita de azi de la Butești ne-a ajutat, cred, să ne apropiem de una dintre minunile Republicii Moldova - recifii coralieri”, afirmă Președintele Mișcării Ecologiste din Moldova, Alecu Reniță.

Prin intermediul Media Tururilor, Centrul Media pentru Tineri și partenerii săi doresc să atragă atenția jurnaliștilor, tinerilor și activiștilor asupra unor problemele ale societății. Totodată, inițiatorii și susținătorii inițiativei încurajează tinerii să devină actori civici activi și să acționeze de fiecare dată atunci când se încalcă un drept al comunității sau al lor.

Media Tur, ediția a patra, este organizat în cadrul proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea financiară a Uniunii Europene

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.