print
Alpi-niști-oameni-curajoși
18.10.2012
13272

„În acest an, împreună cu fratele meu, am participat la primul campionat internaţional de alpinism care a avut loc în Ucraina. Și am reuşit să ocupăm locul trei şi să trecem trei dintre cele mai grele trasee", mărturisește alpinistul din Moldova Ruslan Şerbatiuc.

Steluța Andrei | Știripozitive.eu

„Chiar dacă în Republica Moldova nu sunt munţi, noi ne antrenăm foarte bine, și să fim în formă pentru asemenea campionaet. Din Republica Moldova, până la noi, nimeni nu a luat parte la competiţii de acest gen. Iar nouă competiţia ne-a plăcut foarte mult", spune Ruslan.

„De ce are nevoie un începător pentru a încerca acest sport?", am întrebat-o pe Tatiana Coptina, Club Alpin din Republica Moldova.

„De fapt, are nevoie doar de dorinţă şi de încălţăminte sport - adidaşi care să protejeze piciorul cât mai bine. Asta este tot", afirmă Tatiana Coptina.
 
„Bineînţeles, alpiniştii profesionişti au nevoie de mult mai mult echipament pentru a parcurge trasee şi a se antrena. Invităm toţi doritorii să trăiască o asemenea experiență", spune Tatiana Coptina, Club Alpin din Moldova.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.