print
Celebra cântăreață din România, Paula Seling, a fost atracția evenimentului „Mall of Fame” de la Chișinău
13.11.2017
1516

Această ediție de „Mall of Fame” de la Shopping MallDova a pus accentul pe tendințele sezonului şi ne-a dat câteva sugestii cum să ne îmbrăcăm pentru a avea succes în orice domeniu ne-am afla.

Invitatul special al serii a fost celebra interpretă din România, Paula Seling, cu o impecabilă prezență scenică, care a cântat cele mai faimoase piese din repertoriul său pentru cei prezenți la eveniment.

„Întotdeauna publicul din Republica Moldova este foarte cald. Aici am avut curajul să cânt piese cu un text și un mesaj foarte greu și mereu am fost primită extraordinar de bine”, a mărturisit Paula Seling.

Viyitatorii evenimentului au avut parte de muzica bună şi nu a lipsit nici prezentarea de modă, cu recomandări cum purtăm cele mai calde culori într-un anotimp rece, care sunt secretele vestimentare de ultimă oră, precum și cele mai în vogă ținute ale sezonului.

Aceste evenimente sunt perfecte pentru fashioniste. Shopping MallDova în general este o sursă de inspirație, în special evenimentul Mall of Fame, la care sunt pentru a doua oară. Ador astfel de evenimente unde chiar te învață cum să combini hainele, pe care le poți găsi în magazinele de aici.”, a spus Ana Cioban, invitată.

Seara a fost suficient de relaxantă pentru cei prezenți la eveniment, iar invitații au savurat Vinul Spumant Cricova, care este partenerul principal al evenimentului „Mall of Fame”.

Cristina Dogot

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.