print
La „Sanda's BOOK Brunch” vor participa și brand-uri de la Chișinău
20.05.2014
2128

La 25 mai, Sanda Cojocaru ne invită la București, la cel mai inedit eveniment destinat iubitorilor de lecturi, „Sanda's BOOK Brunch” cu hippie dress code.

Sanda_Cojocaru

Organizatoare ne promite multe surprize, printre care se numără sculptura în carte, pentru prima dată în România, LIVE, sub privirile tuturor și lansarea primului parfum pentru cititoare.

Este primul eveniment de acest gen și mi-am pus amprenta de bookaholic pe toate aspectele sale: am strâns împreună o editura mare, un anticariat cu comori prețioase, semne de carte, huse pentru carte, bineînțeles și geanta pentru carte „Bookletta”, alături de designeri români de genți, haine, bijuterii, perne pentru cititorii leneși, etc”, ne-a zis Sanda.

Gribook_Accessories

Vestea bună este că la eveniment vor participa și brand-uri moldovenești. „Am adus cu drag două brand-uri moldovenești: Gribook Accessories, care vine cu coperți de cărți, semne de carte și kindle sleeves (parcă desprinse din acele povești cu happy-end pe care le citeam în copilărie) și Zentio, care va lansa în premieră parfumul femeii care citește”, a mai adăugat Sanda Cojocaru.

Zentio

Partea preferată a organizatoarei e cea cu cărți gratuite pentru primii 50 veniți la eveniment, pentru care mulțumește Editurii Litera. Sanda e încântată de bogățiile pe care a reușit să le strângă la un loc într-un local proaspăt deschis, în centrul orașului București, care este defapt, o franiciză moldovenească.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.