print
Oameni frumoși și lucruri frumoase la Sanda's Book Brunch
27.05.2014
1161

Sanda Cojocaru, creatoarea brand-ului „Bookletta” și co-fondatoarea proiectului socio-cultural „Citesc, deci sunt sexy!”, a organizat la București cel mai neordinar brunch - „Sanda's BOOK Brunch”.

„Primul meu Book Brunch a adus în același loc oameni surprinzător de frumoși, pe dinăuntru și pe dinafară. Pe lângă expozanții care au elaborat colecții speciale cu „de toate pentru citit și cititori” am avut parte de mulți vizitatori interesați de lectură, cultură, artă și modă, cu mintea deschisă și săturați de evenimente comerciale”, ne-a mărturisit Sanda Cojocaru.

Oaspeții au avut parte de multe suprize, printre care scluptura live în carte. Daniel Rădulescu a sculptat în carte sub privirile tuturor, „iar eu am oftat de fiecare dată când o pagină era tăiată- bine că am ales o carte care nu era funcțională, altfel aș fi suferit mult” a adăugat Sanda.

Atmosfera a fost una degajată, cu flori în par, cu gânduri bune, cu zâmbete multe și discuții despre evenimente viitoare care să promoveze lectura.

„Sunt o norocoasă! Am reușit să strâng în jurul meu cei mai prețioși oameni de la București și de la Chișinău, specimene rare care mă inspiră, și în mod clar acesta este abia primul Book event, în nici un caz ultimul”, a exclamat Sanda Cojocaru, iar pentru www.stiripozitive.eu a dezvăluit că intenționează să organizeze evenimente de acest gen și la Chișinău.

Foto credit: katerini mou

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.