print
Magia din tablourile tinerei pictoriţe Ana Munteanu Update
10.05.2013
6584

Update 10.05.2013

Oricum, Ana Munteanu este marea câștigătoare. Ne-a câștigat inclusiv pe noi, acum exact un an, când echipa de la www.stiripozitive.eu a descoperit-o. Încă de atunci, pictorița Ana Munteanu, finalista din astă seară în  concursul „Românii au Talent”, a obținut admirația noastră.

07.05.2012

Ana Munteanu este o tânără pictoriţă din Moldova care mărturiseşte că nu merge „spre întuneric sau spre lumină", ci pur şi simplu, încearcă să transmită o idee. Şi reuşeşte să o facă prin inspiraţie şi muncă. 

A început să deseneze sub masă, la vârsta de trei ani, în bucătărie. În clasa a patra a făcut primul ei portret. Iar mai târziu, a devenit lector încă înainte să fie absolventă. Şi de atunci, pe lângă pictură şi activitatea didactică, mai face şi decor artistic, scenografie, frescă, pictură monumentală şi design vestimentar.

„Fericirea supremă este atunci când pictez, fiindcă atunci fac ceea ce cel mai mult mă preocupă", spune Ana. O haină, o vorbă, o carte, un eveniment. Toate acestea îi pot inspira subiecte de tablouri, care trebuie neapărat văzute şi povestite şi altora ca să fie admirate şi apreciate.

Tel +373 22 234 692
Fax
Copyright © 2020 Stiripozitive.eu | URMA ta. Toate drepturile rezervate.